Followers

2013/07/01

Bikers Kental Lain Dari Yang Laen


Assalamualaikum

Sue baru je habis tgk citer nie...baru nk tgk n baru ada masa
nk tgk...dah berkurun tgk sue baru nk tgk..hehe
Sue tergerak hati nak buat review tntg movie nie...
best cite nie laen dari yang lain....mula start smpai habis mmng best
xboring...sue rasa yang  menarik ceritanie sbb ada Zizan,kelakar..
n citer nie berkaitan mat2 motoyang nak g konvoi ke krabi untuk sertai
event biker kat krabi...n nk dijadikan cerita,Zizan jatoh cinta dgn pompuan Thailand kat situ
mcm2 dya buat nk lengahkan masa nk g karbi  untuk takle gurl tu..
yang suspennye zizan curi duit blie moto..so da yg mengikut la..
sue rasa citer nie yg sue rasa best citer Melayu setakat nie..hehe kalo
x hantu merepek je memanjang..naik cemuih aih....






Semua amik dari album pak Google
jgn lupa pada yang xtgk..xrugi pown serius!!

4 comments:

  1. seronok bah tengok movie ni... :D rasa mau tengok lagi... muna suka gila tengok bikes2 besar ni... lagi2 motor zizan, ducati RSV4... gempak habis...

    ReplyDelete
  2. Bez cte nie....sbb ada moto...hehhe

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ