Followers

2013/07/22

Benda yang penah anda lakukan dalam hidup

Assalamualaikum
wachaa!! come back new entry..sue belek2 facebook ternampak pula
gambar nie nampak cm intresting n terseru plak hati hehe nk
share dengan kawan semua korang tgk n komen eh da no kat gambar tu yg mana yg korang
pernah buat dalam hidup korang...jom tgk!!




sekadar suka suka tiada kena mengena
dengan yang hidup atau yang mati 
enjoy it!!



4 comments:

  1. hi singgah sini..

    btw no 2, 3, 5, 8 tu memang favourite lah.. ahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dikatakan semua pernah buat hehe

      Delete
  2. hehehehe ada jugak yg pernah buat masa kecik2 dulu ahaks

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ